Dolní Morava – proč se stavit po cestě v areálu Na Pláži v Pastvinách

Plánujete výlet na Dolní Moravu? Chcete si užít Sky Bridge, stezku v oblacích a další atrakce? Pokud jedete ve směru od Hradce Králové, nezapomeňte se zastavit také na Pastvinách v areálu na Pláži. Obzvlášť pokud máte menší děti a nechcete hledáte pro ně zábavu za rozumné peníze.

Bobová dráha v Pastvinách je jediná svého druhu v okolí a nabízí jedinečný zážitek pro celou rodinu. Bobová dráhá má totiž na rozdíl od všech ostatních drah v okolí hned 2 okruhy, které si projedete za 1 lístek. Sjezd po dráze vám poskytne pocit adrenalinu a zábavy, zatímco vychutnáte krásné výhledy na okolní přírodu a přehradu. Je to ideální příležitost, jak si odpočinout od dlouhé cesty a načerpat energii na další dobrodružství.

Areál Na pláži v Pastvinách není jen o bobové dráze. Nabízí široké spektrum aktivit pro všechny věkové kategorie. Děti si mohou hrát na bezpečném dětském hřišti, zatímco rodiče si mohou odpočinout v příjemné restauraci s domácí kuchyní a výbornou pizzou z pece. Půjčovna loděk a šlapadel na Pastvinské přehradě je dalším skvělým způsobem, jak strávit čas na vodě. Nechce se vám šlapat do pedálů? Nevadí, půjčit si můžete i pohodlnou elektroloď.

Zastavení v areálu Na pláži je ideální volbou pro ty, kteří chtějí načerpat síly před dalším cestováním. Je to skvělé místo pro rodinný piknik, relaxaci u vody nebo prostě jen na procházku po okolí. Navíc, s dostupností parkoviště a příjemným zázemím, si zde každý návštěvník najde své místo.

Areál se nachází v těsné blízkosti hlavní silnice vedoucí na Dolní Moravu, což znamená, že ho snadno najdete. Není třeba se odklánět daleko od vaší trasy, abyste si užili tuto skvělou zastávku. Jednoduše se zastavte, užijte si čas s rodinou a přáteli a pokračujte ve svém dobrodružství.

Areál Na pláži v Pastvinách pravidelně pořádá různé akce a programy, jako jsou dětské dny, odměny za vysvědčení a další, které přitahují návštěvníky. Od tematických víkendů až po speciální akce pro děti – vždy je co objevovat. Sledujte jejich sociální sítě a webové stránky, abyste byli informováni o nadcházejících událostech.

Rezervační formulář ubytování

Ubytovani chatka

Po odeslání formuláře se vám co nejrychleji ozveme zpět

Rezervační formulář ubytování

Ubytovani chata

Po odeslání formuláře se vám co nejrychleji ozveme zpět